Kaksi Buddhaa ja yksi roomalainen - Two Buddhas and a Roman

Otsikko varmaan sopisi vitsinkin nimeksi, mutta siitä ei nyt ole kyse, ainakaan tarkoituksella...vaan kahdesta kaulakorusta buddha-riipuksella ja yhdestä rannekorusta roomalaisella kolikolla.

The title probably could be a name of a joke, but this isn't a joke, at least not intended so...this is about two necklaces with Buddha pendants and a bracelet with a Roman coin.

Kaulakorun helmet ovat afrikkalaisia ja tsekkiläisiä lasihelmiä, keramiikkahelmiä, joista kaksi on omatekoisia, labradoriittia ja bodhi-helmi. Niskaosassa on lasihelmiä ja kookosta. Lisäksi pari patinoitua turkoman-metallinappia, joista toinen on vasaroitu lyttyyn. Muut metalliosat ovat messinkiä.

The beads of the necklace are African and Czech glassbeads, ceramic beads, two of which are self-made, labradorite and a bodhi bead. The rest of the necklace is made of glass and coco beads. The two metal buttons are patinated turkoman buttons, the other one is also hammered. Other metal parts are brass.

Toisen Buddhan nauhassa on tsekkiläisten ja afrikkalaisten lasihelmien lisäksi turmaliinia ja pyriittiä. Metalliosat ovat messinkiä.

The other Buddha necklace has Czech and African glassbeads, turmaline and pyrite. Metal parts are brass.
Roomalainen löytyy rannekorusta. Riipus on tinakopio Marcus Antoniuksen ja Kleopatran denaarista 34 eaa, Antiquanovasta. Toisena riipuksena on rannalta löytynyt kulunut simpukankuori, lasihelmiä ja afrikanturkoosi hamppunauhassa. Helmet ovat indonesialaisia, afrikkalaisia ja nepalilaisia lasihelmiä, laavakiveä, omatekoisia ja muita keramiikkahelmiä, labradoriittia, luinen rukoushelmi, tiibetiläinen metallihelmi.

The Roman can be found in the bracelet. The coin charm is a tin replica of Marcus Antonius and Cleopatra denarius 34 BC from Antiquanova. The other charm is made of a worn shell found on the beach, glassbeads and an African turquoise bead. Other beads are Indonesian, African and Nepalese glassbeads, lavastone, ceramic beads most of which are self-made, labradorite, bone prayer bead and a Tibetan metal bead.

Etsiskelin jotain roomalaista musiikkia tähän mutta löytyikin vitsi, joten tässä se vitsi nyt on vaikka ei pitänyt (englanninkielinen).
I was looking for a Roman song but found a joke, so here's the joke after all.Tunnisteet: , , , , , , ,