Korviksia ja viikinkikirja - Earrings

Pitemmittä puheitta muutamat harvinaiset korvakorut (harvinaiset koska niitä niin harvoin teen):
Without more ado, a few rare pair of earrings (rare because I only rarely make them):

Korvakorut, joissa on itsetehty aurinkopyörä ja Tiibetin rahariipus. Helmet ovat simpukankuorta ja mokaiittia, koukut gunmetallia.

Earrings with handmade solar wheel and Tibetan coin charm. The beads are shell and moukaite, hooks gunmetal.

Toisessa parissa on keramiikkahelmet, kierrätyshelmiä tuntemattomasta kivestä ja simpukankuoresta, vasaroidut ja patinoidut kuparitikut, koukut kuparia.

Another pair of earrings with ceramic blue beads, recyckled beads of unknown stone and white shell beads, hammered and patinated copper sticks, hooks copper.

Näissä afrikkalaiset kuparihelmet ja Balttian meripihkaa, renkaat rautalankaa ja koukut sterling  hopeaa.

African copper beads and Baltic amber in these, rings are iron and hooks sterling silver.Paljon kiitoksia Korustamon Eilalle tunnustuksesta! Sama käväisi täällä joskus aiemmin niin kiitän vain kauniisti täll kertaa.


Jos jotakuta kiinnostaa viikingit, niin löysin eilen sattumalta Suomalaisesta kirjakaupasta kivan viikinkikirjan, vieläpä suomennetun ja tarjouksessa: Matka viikinkien maailmaan, Richard Hall (Exploring the World of the Vinkings, Richard Hall). En ole vielä ehtinyt kuin selata sitä, mutta kuvat ovat hienoja ja kirja vaikuttaa asialliselta ja viihdyttävältä. Löytyy ehkä kirjastostakin.Tunnisteet: , , , , , , ,