Löysin hopealaatikkoni - I found my silver box

Pitkästä aikaa pari korua joissa on hopeaa:
For a change, couple of pieces with silver:

Rannekorussa on vaaleita kotilonkuorihelmiä (myyjän mukaan simpukan- tai kotilonkuorta, vaikka näyttävät kyllä enemmän luulta), joissa on häränsilmäkoristelua (mala prayer beads). Muita simpukkahelmiä, yksi hopeahelmi, ja riipuksena Karen Tottenin keramiikkariipus lehtikuviolla ja hopeinen kukkariipus sen päällä.

This bracelet is made of shell mala prayer beads with bull's eye decoration. Other shell beads, one silver bead and Karen Totten's ceramic charm with leaf image and a silver flower on it.

Toinen koru on todella pitkä, mutta tarkoitettu kiedottavaksi joko kaulaan (kaksi tai kolme kertaa) tai ranteeseen. Korun voi pujottaa monta kertaa riipuksen ripustuslenkistä, kuten näkyy alla olevassa kuvassa. Nauhassa on vuorikristallia, sitriiniä ja lasia. Riipuksena on itse tehdyn ripustuslenkin lisäksi hopeahelmi ja vuorikristallipuikko.

The second piece of jewelry this time, is very long, but I meant it to be wrapped several times to the neck (twice of three times) or wrist. It can be put through the bail many times, as you can see in the picture below. The necklace consists of rock crystal, citrine and glass beads. The pendant is made of decorated silver bail ring, made by me, silver bead and rock crystal stick.
.

Tässä rannekorussa ei ole hopeaa, se on tehty laavakivistä, metallivälihelmistä ja yhdestä pronssihelmestä. Riipuksena on itsetehty kuparipyörylä, jossa on riimu Eolh/Algiz, suojariimu.

There's no silver in this bracelet, there are lava stone beads, metal beads and a bronze bead. The charm is copper disc with the rune Eolh/Algiz, protective rune.

Tunnisteet: , , , , , , ,