Kesää - Summer

Kesäloma kutsuu. Vielä pari korua ennen sitä.
Huomasin, etten omista yhtäkään nilkkakorua, ja kesäkin vielä on, joten sellainen piti tehdä äkkiä itselle. On niitä joskus ollut mutta ne tuppaavat putoilemaan matkan varrelle. Tämä on nyt toivottavasti sellainen, että huomaa jos se putoaa.

It is almost time for my summer holiday. Couple of pieces before that.
I just noticed that I don't have a single anklet myself. It is summer so I had to make one before it is over.

Suurin osa helmistä on lasia, muutama puuhelmi ja kaurikotilo, rautalankaa ja -ketjua, nahka- ja hamppunauhaa. Tämä ei valitettavasti näytä kyllä kovin kauniilta valkoisessa ja karvaisessa nilkassani...

Most of the beads are glass, some wooden beads and a cowry shell, iron wire and chain, leather and hemp cord. I'm afraid this doesn't look very cool on my white, hairy ankle...


Ja yksi riimukirjoitusrannekoru:

And a bracelet with runic inscription:

Alkuvuodesta tein samantapaisen rannekorun tällä tekstillä. Teksti on löydetty 400-500-luvun riipuksesta, Tanskasta. Koko alkuperäinen teksti on käännetty englanniksi: "Hariuha I am called, Danger-wise. I give good luck." Rannekorun laatassa lukee "Tuon onnea", tai "Gibu auja" muinaisskandinaavisella kielellä. Viimeinen, kuusen näköinen merkki, on maaginen voimamerkki, joka vahvistaa tekstin sanomaa.

Earlier I made the same kind of bracelet with the same text for myself. The original inscription was found on a pendant,  in Denmark. The text was:  "Hariuha I am called, Danger-wise. I give good luck." On the focal of this bracelet reads: "I give good luck" or "Gibu auja" in old Norse. The last sign that looks like a spruce is magical symbol to strenghten the text's power.

Korussa on Vintaj-laatan lisäksi Karen Tottenin keraaminen linkki, Happy Falloutin keramiikkahelmi, akaatti- ja kotilonkuorihelmi, sekä lisäksi metallihelmi, pronssia, Vintaj-ketjua, kookosta ja afrikanturkoosia.

In addition to the Vintaj focal there are ceramic connector by Karen Totten, ceramic bead by Happy Fallout, agate and conch shell bead, and also metal bead, bronze, Vintaj chain, coco and african turquoise.

Etsy-kauppa on kiinni lomani ajan, pari viikkoa. Heti loman jälkeen, heinäkuun alussa, Etsy-kaupassa 20 prosentin alennukset kaikista koruista.

Oikein mukavaa keskikesää ja juhannusta kaikille! 

My Etsy shop will be closed for a couple of weeks now. After my vacation, on the beginning of July, sale of 20% on Etsy shop.

Have a lovely Midsummer! And Follow the Midnight Sun...(Maggie Reilly)


Tunnisteet: , , , , , , , , , ,