Eolh-kaulakoru ja rautakorvikset

Sain vihdoin ujutettua tähän kaulakoruun jonkin verran laatikossa kauemmin pyörineitä helmiä. Nämä botswanan akaatit ovat kyllä helpoimmasta päästä näistä laatikonpohjalle jäänneistä. Jotkut helmet ovat kyllä sellaisia, että niitä tuskin osaan ikinä mihkään laittaa, enkä tajua, miksi niitä olen alunperin hankkinutkaan.

Korussa on botswanan akaattien lisäksi afrikkalaisia lasihelmiä, metallihelmiä, apatiittia ja kookoshelmiä. Sivuilla on patinoidut kuparirenkaat ja takana ja edessä Vintaj-ketjua. Sivulla riippuu pieni riimuriipus, jossa on riimu Eolh, suojariimu, joka sanana tarkoittaa hirvensarvea.

Nämä korvikset on väännelty jostain rautakaupan paksusta, tummasta langasta. Vain koukut ovat sterlinghopeaa, muut metalliosat ovat rautalankaa. Helmet ovat luuta ja käsintehtyjä lamppulasihelmiä.

Lopuksi tuunailujuttu:
Viime keväisen Skotlannin matkan innoittamana syntyneestä rannekorusta muotoutuikin kaulakoru asiakkaan toivomuksesta. Tämä kuva on otettu jo vähän aiemmin, siksi siinä näkyy tuommoinen valonpilkahdus. Aurinkoa ei täällä ole kyllä nähty muutamaan päivään. Yritän näillä aurinkopyörillä sitä houkutella esiin...

Tunnisteet: , , , , , ,