Riimukoruja ja rannekoru aurinkopyörällä

Olen ollut viime viikkoina vähän jumissa korujen tekemisen suhteen. Koruilu on tuntunut aika väkisin vääntämiseltä, enkä ole oikein ollut tyytyväinen tuotoksiin. Joitain riipuksia on kuitenkin syntynyt, nämä riimut kylläkin jo aikaisemmin. Koruista on tullut sitten tällaisia vähähelmisiä ja yksinkertaisia.

Thorn, Thurisaz on ukkosenjumala Thorin riimu, ja kuvastaa rajatonta energiaa.

Riipus on tehty samalla tyylillä kuin tuossa joskus aiemmin esitelty riimukirjoitusriipus. Se on patinoitu mustalla ja turkoosilla, mutta väreistä on kyllä aika vähän jäljellä. Riipuksen yläpuolella on Koikkalinnun keramiikkahelmi. Nauha on hamppua ja siinä on afrikkalaisia lasihelmiä Soul of Somanya -kaupasta, jonne löysin linkin muutama kuukausi sitten Magsin blogista. Kerrankin ei tullut ostoskrapulaa, kun sain tilauksen jälkeen ystävällisen meilin, jossa kerrottiin, että tilaukseni avulla maksetaan viikon palkka yhdelle työntekijälle Ghanassa. Eikä summa edes ollut suuren suuri.


Ur, Uraz tarkoittaa alkuhärkää ja kuvastaa voimaa, rohkeutta ja terveyttä. Härkä symboloi haastetta, jonka kohtaamalla voi voittaa oman pelkonsa ja sillä tavoin tulla voimakkaammaksi tai paremmaksi.

Tässä on riipuksen lisäksi vain nahkanauhaa ja kaksi lasihelmeä samasta kaupasta kuin yllä.


Rannekoru aurinkopyörällä:

Korussa on paksua nahkanauhaa, jossa on sammalakaattihelmi, kuparirenkaita sekä kierrätyshelmiä, jotka ainakin näyttävät messingiltä, mutta en ole varma mitä ovat.

Vintaj-ketjussa riippuu tsekkiläinen kukkahelmi ja kelttiläinen triquetra-symboli.

Nauhan päät ja etsattu aurinkopyörä ovat pronssia.

Tunnisteet: , , , , , , ,