Quert ja Fern

Vähän toistoa mutta eri symbolein ja helmin. Kelttiläinen puusymboli Quert tarkoittaa omenapuuta, joka symboloi ikuisuutta, rakkautta ja uudelleen syntymistä. Eli melkoisen romanttista, joten korukin on normaalia hempeämmän näköinen. Aluksi nämä värit tuntuivat ihan oudoilta ja arvelin, etten itse tykkää lopputuloksesta, mutta lopuksi korusta tuli kuitenkin tarpeeksi tumma omaan makuuni, johtuen noista tummista renkaista. En oikein itse osaa tehdä vaaleita, kirkkaita tai "läpinäkyviä" koruja, vaikka pidänkin niistä toisten tekeminä.

Korun nauhaosassa on itsetehtyjä isoja, vasaroituja ja värjättyjä kuparirenkaita, prehniittiä, ruusukvartsia, fluoriittia, Swarovskin kristalleja ja pari peridoottia. Punaiset helmet ovat kai akaattia. Nauhaosassa riippuu myös yksi Swarovskin sydän.

Riipuksessa on kuparirenkaassa roikkumassa pronssinen puusymboliriipus ja tekstiriipus on kuparia. Lisäksi siinä on pienen pieni, värjätty, messinkinen medaljonki, johon voi laittaa valokuvan tai kaksi.


Tein vielä koruun sopivan rannekorun, jossa on myös pronssinen puusymboliriipus Quert. Lisäksi akaattia (?), fluoriittia, ruusukvartsia, Swarovskin kristalleja, kuparirenkaita ja Vintaj-osia.

Toisessa puusymbolikorussa on merkki Fern, joka tarkoittaa leppää ja symboloi intuitiota ja joustavuutta. Tämä onkin sitten vähän karumpi koru. Blingiä löytyy ainoastaan yhdestä Swarovskin sydämestä.

Pitkässä korussa on kahta erilaista valmista kupariketjua, omia renkaita, kaikki värjättyjä, sekä Vintaj osia. Helminä on pari Koikkalinnun savihelmeä ja tsekkiläisiä lasihelmiä.


Swarovskin kristallisydän.

Riipuksessa on värjätty ja vasaroitu kuparirengas, pronssinen symboliriipus, kuparinen tekstiriipus, tsekkiläinen lasihelmi ja Koikkalinnun ihanan ruosteisen näköinen savihelmi.

Tunnisteet: , , , , , , , , , ,