Liuta rannekoruja

Parin päivän mökkeilyn tuloksena viime viikolla syntyi muutama rannekoru lisää. Kaikista koruista pidän itse mieluiten rannekoruja. Vaikka vielä kivampi niitä on kyllä tehdä.

Tässä on kuparirenkaita, Vintaj-ketjua, puuhelmiä, Afrikan turkoosia ja tsekkiläisiä lasihelmiä. Saviriipus on Pamela Cresswellin tekemä. Tämä tuli kaupanpäällisiksi, kun tilasin muutaman saviriipuksen.

Tässä on sitten vähän enemmän väriä: värjättyjä kuparihelmiä ja -lukko, sekä itse tehdyt ketjunjakajat. Muut helmet ovat afrikanturkoosia. Lisäksi korussa on Vintaj-ketjua.

Tässä on turkoosihelmiä ja riverstone-helmiä, Vintaj-ketjua sekä itse tehty kuparilukko.

Tämä on kyllä aika samanlainen kuin tuossa muutama viikko sitten tekemäni rannekoru: värjättyjä kuparirenkaita, Vintaj-ketjua, jaspista ja puuhelmiä. Riipus on kuparisavea ja sen on tehnyt Jennifer Tough.

Ovatkohan nuo litteät helmet impression jaspista? Lisäksi korussa on värjättyä kupariketjua ja -renkaita, Vintaj-ketjua, tsekkiläisiä lasihelmiä, sekä toinen Jennifer Toughin kuparisaviriipus, johon on ihan luonnollisesti patinoitunut vähän turkoosia.

Tunnisteet: , , , , ,