Värjäyksiä ja kaulakoru

Innostuin alkuviikosta oikein massatuottamaan värjättyjä kupariosia koruja varten. Aiemmin olen värjännyt muutaman kerrallaan, mutta tietenkin säästää ajassa ja vaivassa, jos jaksaa tuottaa vähän enemmän kerralla. Varsinkin, kun joutuu tilan puutteessa aina siivoamaan työvälineet pois lopuksi. Homma oli kyllä aika puuduttava, ja lakkahuuruissakin (ja pöhnässä) meni yksi kokonainen ilta. Ihmettelen kyllä niitä lakan imppaajia...huono olo siitä hajusta vain tulee, ja taisin menettää taas pari aivosolua.

Tässä urakan tulos.

Käytetyt värit vasemmalta: pähkinänruskea, violetti, keltainen, paprikan punainen, punainen ja rengas persian indigo, jos vielä oikein muistan.

Kaulakoru jossa on käytetty pari keltaisella värjättyä rengasta. Renkaat taitavat olla alunperin sellaisia rautakaupan renkaita, joita oli Nafisanillakin, tosin kuparisia, vaikka ostinkin ne jostain korutarvikekaupasta. Kivi on reiätön ja kääritty vintaj-langalla. En tiedä mitä kiveä tuo riipus on, mahtaisikohan joku muu tietää? Pienet helmet ovat aventuriinia. Nauha on tummanruskeaa nahkaa, johon on kieputettu muutama aventuriinihelmi. Tämä oli niitä koruja jotka vain kehittyvät asteittain työpöydällä ilman kummempia suunnitteluja. Ihan kuin itsekseen.


Tunnisteet: ,