Korukoplan haaste 6: koru Jord

Nyt ne ovat vihdoin valmiit, Korukoplan kuudennen haasteen korut. Kivaa on ollut, vaikka aluksi jänskätti aikalailla. Loppu sujui huomattavasti mukavammin, kun sai hommasta kunnolla kiinni.

Oma riipukseni oli Jord. Jord liittyy skandinaaviseen mytologiaan ja on maan jumalatar, joka hallitsee kaikkea joka kasvaa maasta.Tämä oli siis lähtökohtana.

Ensin riipus matkasi Vikille, joka lisäsi afrikan turkooseja, yhtä lempikivistäni, sekä kauniin pienen siivekkään olennon, jolla on vihreä hame.

Seuraavaksi pätkä meni Magsille, joka sai ajatuksen Metsän neidistä. Neiti on kiinnittänyt nauhaan lehtiä juurenpalasilla, ja löytänyt metsäpolulta tammenterhon ja jopa fossiilikiven, sekä pari luuhelmeä.

Sitten korun sai Niina. Hän jatkoi korua afrikan turkoosilla, lisäsi pähkinän ja tuommoisia kauniita vintaj-renkaita, joissa on kaksi litteää rengasta liitetty yhteen, jotta molemmat puolet olisivat kauniit.

Viimeisenä koru lähetettiin Amalialle, joka jatkoi korun loppuun asti turkoosilla värillä ja apilanlehdillä.

Olin kirjoittanut korun mukana kulkeneeseen läpyskään, että myös riipusta sopii minun puolestani vapaasti muokata. Vasta viimeisenä ollut Amalia tarttui tähän ja riipus sai vähän väriä ja lisää kokoa. Mielestäni nuo värit istuvat hyvin kokonaisuuteen.
Ja tadaaaa, lopputulos on tässä.
Aivan omaan makuuni sopiva kaunis koru. Tykkään kovasti luonto/metsätunnelmasta, ja kaikista kauniista yksityiskohdista, sekä värimaailmasta. Kiitos vielä Vikki, Mags, Niina ja Amalia! Erityiskiitos vielä Niinalle ja Magsille jotka järjestivät haasteen, siinä on varmasti riittänyt hommaa.

Tunnisteet: , , ,