Nelijalkainen vaskilintu ja pyriittirannekoru

Onpa mukava tehdä vaihteeksi jotain muuta kuin korviksia. Tässä kaulakorussa on vaikutteita rautakautisista linnuista. En löytänyt kuin yhden kuvan äkkiseltään rautakautisesta linnusta, mutta sitäkin enemmän Kalevalakorun linnusta, jolla on kaksi jalkaa. Tämä minun on nelijalkainen, koska se nyt vain näytti paremmalta kuin kaksijalkainen. Ja joo, Kalevalakoruhan tästä väkisinkin tulee mieleen.

Lintu on etsattua pronssia, jalkojen helmet lasia. Lyhyessä nauhassa on lasin lisäksi makeanvedenhelmiä ja pronssihelmiä vintaj-langalla linkitettynä.


Rannekorussa on pyriittihelmien lisäksi savukvartsia ja hopeaa, sekä punainen helmi killuttimena, en tiedä mitä materiaalia se on. En osannut päättää onko koru parempi silkkinauhan kanssa vai ilman, joten nauha on irroitettava, se on vain solmittu kiinni ja vedetty parin renkaan läpi.

Joukossa on yksi hopeahelmi.
Innoistuin edellisen postauksen avonaisista renkaista niin että lisäsin niitä tähän rannekoruunkin neljä kappaletta. Vain yksi, ensimmäisessä helmessä kiinni oleva rengas on varmuuden vuoksi juotettu kiinni. Yritin tässä korussa nyt yhdistää yksittäisiä erilaisia helmiä, mutta aika turvallisesti vielä, kun materiaaleja ei ole montaa eikä varsinkaan värejä.

Tunnisteet: , , , , , , , ,