ÄHH korvikset 8, 9 ja 10

Vitsi, vieläkin päivän jäljessä. Onneksi tämän päivän korvikset on sentään tehty, mutta ei vielä kuvattu. Uhkaa tulla vähän pakkopullaa tästä korviksien vääntämisestä, eikä kuukausi ole vielä edes puolessa välissä. Tällä kertaa on ainakin kahdet väkisin väännetyt korvikset. Varmaan se näkyykin.

ÄHH 8: Patinoitua kuparia ja sateenkaarifluoriittia. Aluksi helmet olivat tumman violetit mutta vaihdoin näihin vaaleisiin. Tämän savipytyn olen tehnyt joskus koulussa. Se on tehty laittamalla savipötköjä päällekkäin renkaiksi, ja jos oikein muistan niin kivikautiset keramiikka-astiat tehtiin samalla tekniikalla, ne vain näyttivät kyllä hienommilta :) Tämä pytty näytti sopivan näihin korviksiin.

ÄHH 9: Hopeaa ja ruusukvartsia, aventuriinia ja yhdet swarot, jotka jäivät epähuomiossa tuonne taakse. Nämä värit ovat vähän outoja itselleni käytettäväksi. Sen takiahan ne kai ovat jääneetkin laatikkoon. Ajattelin varmaan jotain lahjakoruja, kun hankin nuo pinkit swarovskit.

ÄHH 10: Kuparia ja sateenkaarifluoriittia. Kokeilin kuparirenkaisiin värjäystä. Näissä on kyllä väriä hyvin maltillisesti, hyvä kun näkyy. Eri värejä tulee varmaankin käyttöön seuraavissa korussa.

Tunnisteet: , , , ,