Ähh korvikset 5,6 ja 7

Päivän jäljessä ollaan. Olin viikonloppuna korukurssilla eikä siellä tehty ÄHH korviksia. En aiemmin pitänyt koukkujen tekemisestä, mutta tajusin nyt vasta, että niistähän voi tehdä vaikka minkä muotoisia kunhan vain toimivat. Nyt niitä onkin sitten paljon hauskempi tehdä. Edelleen vähän nyppii, kun pitää kuitenkin olla kaksi samanlaista, eikä niistä meinaa sellaisia tulla helposti.

ÄHH 5: Korvikset koralleista ja hopeasta. Oli tarkoitus minunkin kokeilla huoletonta kieputusta mutta...kieputuksista tuli valitettavasti paljon laihemmat kuin oli tarkoitus, kun oli liian lyhyt korupiikki, ja koralli pilkistelee nyt välistä. Korallihelmet ovat joskus tulleet kaupanpäällisinä.

ÄHH 6: Sitten tällaiset höpöhöpö-samba -korvikset. Kevyet ja nopeat tehdä. Koukkujen päitä viilatessa lähti tietenkin väri irti ja viilailin sitten vähän muualtakin. Suuret helmet on tehty kierrätyspaperista, ja muut ovat puuta. Ostin noita kierrätyshelmiä joskus Sinooperista mutta en oikein keksinyt sitten niille käyttöä.

ÄHH 7: Blingiä: Kolmesta erikokoisesta renkaasta tehdyt korunosat, joista toisen juottamisessa meinasi mennä hermot, kun juotospalat eivät suostuneet kohdilleen millään. Helmet ovat ametisteja, jotka ovat säästyneet, koska en oikein osaa käyttää violettia. Lisäksi koruissa on kirkkaita ja violetteja Swarovskin kristalleja.

Tunnisteet: , , ,