ÄHH 22-25

Kuvaus oli jostain syystä tällä kertaa erityisen haastavaa. Joko kuvat olivat rakeisia, niissä oli jotain roskia, joita ei huomaa kuvatessa, vaan vasta sitten kun kuvat ovat jo tietokoneella, tai niissä oli liikaa varjoja tai sitten väärät värit. Luovutin jossain vaiheessa. Kelvatkoot. Eipä nuo aiemmatkaan ole täydellisiä olleet, olispa vaan niin kiva osata ottaa sellaisia.

ÄHH 22: Kuparia ja kultaobsidiaania. Tällä kertaa en edes patinoinut vaan vain hioin renkaat. Tämä kuva on onnistuneimmasta päästä.

ÄHH 23: Hopeaa ja vuorikristallia. Valmiit korupiikit. Tässä kuvassa on roska.

ÄHH 24: Tässä on epäkorrektisti vihreällä värjätyt kuparirenkaat yhdessä hopean kanssa, ja makeanvedenhelmiä. Näistä en saanut sitten millään hyvää kuvaa, värit eivät näy kunnolla, ainakaan vihreä.

ÄHH 25: Hopeaa ja makeanvedenhelmiä. Väliosat ovat litattua 2 mm:n lankaa. Nämä vihreät helmet ovat mielestäni todella kauniin väriset. Osan olen käyttänyt ja loppuja säästellyt. Teema-lautanen pelasti, kun useimmiten käyttämäni tiilenpalaset ja pellavaliina eivät oikein tänään toimineet.

Ja vasta tajusin että unohdin patinoida... jotain piti kyllä patinoida. Ja litustaa koukkujen kaaret. Onneksi helmikuu on kohta lopussa...

Tunnisteet: , , , , , ,