ÄHH 19 - 21

Huh, alkaa olla vähän takki tyhjänä korvisideoista. Onneksi ei enää ole kovin montaa jäljellä. Koukkujenkin teko on helpottunut Hämiksen ystävällisellä avustuksella. Kiitokset vaan vielä. Tällä kertaa kaikissa korviksissa on hopeapyörylöitä, joita vasta sain postista, vähän eri muodoissa. Helmet ovat edelleen vanhoja.

ÄHH 19: En tiedä näyttääkö alaosa oikeasti vänkyrältä kuvassa, koska meidän uudessa näytössämme on säädöt vielä pielessä ja kuva venytetty. Luonnossa se ei kuitenkaan ole vänkyrä. Helmet ovat taas ametisteja ja sateenkaarifluoriitteja. Fluoriitit eivät oikein erottuneet kirkkaasta hopeasta joten patinoin korvikset. En kuitenkaan tiedä ovatko nämä nyt paremmat patinoituna vai ennen sitä, kun nuo sateenkaarifluoriitit eivät kuitenkaan erotu tuolta kovin hyvin.

ÄHH 20: Nämä sen sijaan ovat mielestäni selvästi paremmat patinoituna. Pitäisi ottaa ennen ja jälkeen kuvia, mutta hyvä kun yhdet saa otettua. Hopeaa ja makeanvedenhelmiä.

ÄHH 21: Näitä isoja karneoleja olen säästellyt johonkin, jota ei koskaan tullut. Muut osat ovat hopeaa ja tässä pyörylät pääsivät hatuiksi.

Tunnisteet: , , , ,