ÄHH 14-18

Vihdoin olen ajan tasalla...ainakin toistaiseksi. ÄHH eli älä hilloa helmiäsi -projekti on yli puolen välin jo! Kiitokset kaikille, jotka jaksavat seurailla ja kommentoida, sekä kaikille lukijaksi itsensä merkinneille.

ÄHH 14: Sain vihdoin aurinkoakin mukaan kuvaan. Tämän kerran värjäyskokeilu on tehty sahraminkeltaisella. Tökötti muuten haisikin sahramille, olisikohan nuo jotain luonnonvärejä(?). Myrkyttömiä ainakin kauppiaan mukaan. Materiaali on edelleen kuparia, renkaat ja helmihatut on värjätty, helmet lasia. Koukut ovat pronssia.ÄHH 15: Nämä pronssihelmet uhkasivat jäädä Nerik-laatikkoon, kun Suomesta tällaisia ei nähtävästi saa (oikeaa pronssia) ja aika kalliitakin olivat. Tilasin niitä muutaman ja olen kai yhden raaskinut käyttää. Varmaan puran nämäkin korvikset vielä ja palautan helmet laatikkoon...Toiset helmet ovat ametistia, ja muut osat pronssia myös.

ÄHH 16: Tällaisia pienempiä korviksia pitäisi tehdä enemmänkin, koska näitä pystyn itsekin käyttämään. Tuppaa isommista korviksista tulemaan aina korvat kipeäksi, näistä ei. Materiaali on hopeaa, helmet peridoottia.

ÄHH 17: Maanläheiset korvikset ja bonuksena riipus, jota ei lasketa ähhiin mukaan, koska se ei ole korvakoru (omaan ähh-tavoitteeseeni kuuluu vain korviksia). Renkaat ovat sarvea, helmet jaspista ja muut osat hopeaa. Renkaille kävi hassusti patinointilitkussa. Ne olivat alunperin tummemmat, ja nähtävästi värjätyt. Nyt ne ovat sitten luonnolliset. Oikeastaan ihan kiva, näkyy nuo pinnassa olevat kuviot selkeämmin.

ÄHH 18: Hopealangasta väännetyt "vapaamuotoiset" ristit ja onyks-helmiä. Oli jostain projektista jäännyt iso hopearinkula, josta oli tarkoitus väännellä joku kuvio riipukseksi, se päätyi nyt sitten tähän ristin muodossa.

Tunnisteet: , , , , , , ,