Etsattu kupaririipus ja vuorikristallirannekoru

Tämäkin kupaririipus on odotellut laatikon pohjalla vähän pidempään helmiseuralaisia. Tuntui vähän haasteelliselta löytää oikeanlaisia helmiä sen kanssa, mutta ehkäpä tämmöiset vähän isommat sopivat. Sopivia valmislukkoja ei varastoista löytynyt, koska kaikki olivat ihan liian siroja tällaiseen koruun, joten väänsin lukon kuparilangasta ja siitä tulikin mielestäni ihan sopiva pari riipukselle. Tämä on nyt viimeinen koru, jossa on turkoosia väriä vähään aikaan. Huomasin, että niitä onkin tullut aika monta tässä, vaikka lempivärini ovat ennemminkin punainen tai vihreä. Näköjään tykkään turkoosistakin...

Korussa on siis kuparilevystä tehty riipus, jossa on etsattu spiraali. Spiraalin maalasin kynsilakalla ennen etsausta, niin siitä tuli vähän tuommoinen karkean näköinen. Nauhassa on tiikerinsilmänugetteja, turkooseja savihelmiä ja pari luuhelmeä.
Rannekorussa on vuorikristallien lisäksi laavakivihelmiä ja mustia litteitä puuhelmiä. Lukko ja spiraali ovat hopeaa. Mustat helmet näyttävät kyllä aika mössöltä tuossa kuvassa.

Tunnisteet: , , , ,